http://getgrounded.dk/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/basic_heart.svg

Om eventen

YY Retreat, Sri Lanka

Læs mere
http://getgrounded.dk/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/basic_calendar.svg

Dato

2018

Se program
http://getgrounded.dk/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/basic_geolocalize-05.svg

Sted

Green Garden

Læs mere
http://getgrounded.dk/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/ecommerce_ticket.svg

Billetter/Tilmelding

Deltagelse: 13.460,-

Tilmelding

Om eventen

Har du været der? Sri Lanka? Ja, det er fantastisk, ik’? NEJ, siger du. Åhhh ved du hvad, det skal du. Tage med Kristine, vores ekspert i Yin yoga som rejste rundt i Sri Lanka sidste vinter for at finde det helet rigtige sted til der hvor du kan fordybe dig i Yin yoga, blive gennemvarm helt ind til benet.

Lige der hvor Januar og Februar mødes i vinterens mørke kulde hjemme i Danmark, har Kristine fundet det der helt særlige sted i Sri lankas grønneste oase omgivet af fulge med pool og tæt på strand.  Der hvor natur, livsfilosofi og solskin sikrer at du kan ryste vinteren af dig, styrke din krop og vitalitet morgen og eftermiddag med Yin yoga.

Yin yoga
Yin yoga er ikke en statisk stillestående træning, men en grundessens til et levende væsens livseliksir.  Livskræfter som fordøjelse, udrensning og søvn er kilder til et langt sundt liv. Tre livsvitale elementer Yin yogaen fokuserer på når du arbjeder i stillinger der løsner op omkring hofter, lysken, bækken, rygsøjle, nakke, skuldre og storetåen. Jo mere plads vi skaber i kroppen med Yin yogaen, jo mere smidighed og smertefri bevægelsesfrihed opnår du, men også væsentlig større grad af overskud og rummelighed til at leve livet med.
Kristines mangeårige ekspertise indenfor Yin yoga gør at hun formår at få både begynderen og den erfarne med ligemeget alder og og køn, når hun guider deltagerne rundt i de siddende og liggende stillinger.

Retreatet
Kristine elsker naturen og derfor faldt valget til dette års første retreat udenfor Europa helt naturligt på Jørgen og Ullas vidunderlige grønne oase fra 1800 tallet. Det er nogen år siden Kristine læste om Green Garden i Børsen hen over morgenkaffen, men glemt blev det aldrig. Så da Kristine sidste vinter søgte et 10 dages Vipassana (stille retreat – ja hvis du kender Kristine, ved vi godt det lyder meget usandsynligt, Kristine har kune tie stille i 10 dage, men det gjorde hun rent faktisk) gjorde hun stop i Ginnigalla kun 10 km udenfor Galle som er Sri Lankas sydligste større by fyldt med kultur, historie og uspoleret hverdagsliv.  Tryg, varm og nysgerrigt rejste hun med de lokale busser og toge ud og hen og fandt Garden House, hvor en der gæstfrit og herligt blev serveret en forrygende god kop kaffe, imens der blev spottet jordegern boltre sig i træerne, fulge i flere farver i trækronerne og grønt så langt øjet rækker. Letter svedig og nusset var lysten mest til at hoppe i den smukke tyrkisblå pool i den fuldstændig ugenerte have, det har Kristine røbet. Og det skal der være tid til, når du tager med i Januar.

Du skal lave yin yoga 10 dage 3½-4 timer om dagen, nyde en overdådig brunch på terassen og så kan du ellers boltre dig på liggestolene, i poolen, tage en tuk tuk ud til stranden 10 min fra Garden House, tage en tur bag om Ginnigalla og opleve de grønne frodige vidder af rismarker og en af dagene står vi møg tidligt op og kører på safari til Udawalawe National Park. En del af det at besøge Sri Lanka er også deres elefanter. Og nej, Kristine har ingen intentioner om a vi skal se leoparden, da der kun er 3 af dem i denne nationalpark, men på listen står den da, siger hun og lover faktisk 5xklip væk til Yin i et af de studier hun underviser sku du være den der spotter en af de tre katte der bor i parken på 308kvm.  Den dag er der ingen Yin, men masser af natur- og dyrehistorie fortællinger. Husk en kikkert, du vil ærgre dig over at skulle dele med din makker.

Hver aften er der middag på terassen efter eftermiddagens Yin yoga og hen over en drink eller kop te kan det hænde at vi kan lokke spændende fortællinger ud af Ulla og Jørgen fra deres 20 år i Asien, Kristine tale om de tre livsvitale funktioner for et langt og sundt liv og lidt om det kinesiske ur.  En aften eller flere kan vi nok heller ik undgå at det kammer over i grin. Det er bare den effekt Yin yogaen har på os. Noget som vores gæster fra de sidste 5 retreats med Kristine bekræfter grinende.

En ting er sikkert, du kommer hjem både varm, blød og afslappet efter 10 dage med Kristine i Sri Lankas grønne oase Garden House

Program

Specificeret program kommer.

Indtil da se beskrivelsen af indholdet.

Pris fra

13.460
,-

pr. person

Pris

Grundpris: 13.460,00 kr. ekskl. flybillet

Sign up here

Stedet

En fantastisk dejlig lille oase på Sri Lanka. Her har Jørgen og Ulla indrettet deres eget lille paradis, som de med stor fornøjelse deler med andre. Der er 4 værelser med eget bad og toilet. Dertil kommer Garden Cottage (15m derfra), hvor der er endnu et meget stort værelse. Garden House har en dejlig have med swimmingpool. Værelserne er alle smukt indrettet.

http://getgrounded.dk/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/basic_geolocalize-05.svg

Garden House
Ginigalla
Habaraduwa
Sri Lanka

Din underviser

Kristine er Yin Yoga Champion lærer og assisterer Asiens førende Yin Yogalærer Victor Chng på hans yin yoga læreruddannelse i Singapore og Danmark, og som en af pionerene har Kristine undervist i Yin yoga siden 2011.

En livsglæde og omsorgsfuld personlighed med en naturlig evne til at få folk til at føle sig godt tilpas er kendetegnende for Kristine og hendes vej som yin yoga ekspert og menneske. Oplev den stille side af yoga, og hvordan dette kommer krop og sind til gode gennem hendes undervisning.

At have en daglig yin yoga praksis giver Kristine evnen til at være med sin selv og leve livet med en lethed uden at blive tynget af gamle følelser. At leve sin yoga betyder for Kristine, at hun oplever en helhed, en evne til at leve livet fuldt ud med de op og nedture livet byder på.