http://getgrounded.dk/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/basic_heart.svg

Om

Danmarks dygtigste yin yoga lærer gæster Pension Kildegaard

2 dage med skøn yoga og dejlig mad

Læs mere
http://getgrounded.dk/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/basic_calendar.svg

Dato

28.-30.Juni 2018

Se program
http://getgrounded.dk/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/basic_geolocalize-05.svg

Sted

Pension Kildegaard

Læs mere
http://getgrounded.dk/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/ecommerce_ticket.svg

BILLETTER/TILMELDING

kr. 3500 pr person i dobbeltværelse / kr. 3900 pr person i enkeltværelse

Booking efter først-til-mølle princippet på:

info@kildegaard-tisvildeleje.dk

Tilmelding

Om eventen

Kristine Marie Rost er Danmarks bedste yin yoga lærer. Vi er derfor stolte af at kunne afvikle et skønt intenst Yin yoga ophold med denne fantastiske og inspirerende humørbombe.

Gennem hendes livsglæde og dejlige humør, formår Kristine med sin undervisning at åbne for krop og sind, på alle måder.

Vi kan tale os nok så meget ud af og ind i alting. Nogle gange bliver der talt så meget, at ord forsvinder og vores evne til at lytte svinder ind. Så meget tale at vi ikke engang kan høre os selv.

Tankerne farer rundt i hovedet, alting synes uden hoved og hale. Nattesøvnen er ofte tiltrængt, men sjældent føler du dig udhvilet. Vægten svinger, motionen udføres for at holde maven flad, lårene slanke og røven fastere. Fordøjelsen er ustabil, måltider springes over, juicer her og der, men blodsukkeret kan ikke følge med og giver i stedet “cravings”. Lunten er kort, humøret højt i solskin, men på gråvejrsdage synes alting håbløst. Beslutning om jobskifte, flytning, shopaholic, tristhed, frygt for fremtiden og sådan er der så meget, når krop og sind er i ubalance.

Yin yoga opholdet på Pension Kildegaard er 2 intense dage med 8 timers Yin yoga, meditation og åndedrætsøvelser. Et intenst og omsorgsfuldt forløb til at styrke din evne til at se det smukke i livet også på en regnvejrsdag. Det er ren Yin yoga der vil give harmoni mellem krop og sind. Yin yoga kan trods det korte intense forløb, sætte spor så, at du efterfølgende nemmere og hurtigere vil kunne finde denne harmoni og indre styrke, når du i hverdagen ikke altid kan finde tid til 1½ time på måtten, men måske bare 15-20 min.

Yin yoga kan styrke vores evne til at være i hverdagen og i livet med de udfordringer det giver os løbende. Yin yoga påvirker din evne til:

  • Tanker som ydmyghed, tålmodighed, tilfredshed og glæde
  • Handlinger som venlighed, ærlighed, gavmildhed og meningsfuld tale
  • Hvordan du agere overfor dine omgivelser som respekt, tilgivelse, taknemmelighed og loyalitet
  • Tone og styrke hele din krop
  • Giver mening som inspiration, hjælpsomhed og mod
  • Styrker din omstillingsevne, fleksibilitet og spontanitet – evnen til at se lysere lettere på livet
  • Nærvær med os selv og andre, styrke empatien og evnen til anderkendelse af os selv og andre

Yin yoga er så meget mere end en smidig krop. Yin yoga er målrettet arbejdet med bindevævet som fylder 70 procent af din krop. Nervesystemet flyder gennem bindevævet og når kroppen eller sindet oplever stress trækker bindevævet sig sammen. Når bindevævet knuder sammen efter fx skader, traumer, overbelastning, chok, sygdom, brud eller operation svækkes immunforsvaret, nattesøvnen, fordøjelsen og vores evne til at træffe beslutninger, holde fast i forhold, mål og os selv.

Yin Yoga opholdet er sat sammen på en sådan måde, at du kan opleve en følelse af lethed og befrielse når kosten, skemaet for de enkelte dage og indholdet skriger ferie og samtidig stemmer overens med TCM’s (Traditional Chinese Medicine) forskrifter. Det betyder, at dagen starter forholdsvis tidligt med åndedrætsøvelser og yin yoga, inden en god stor morgenmad/brunch, hvor du også kan lave dig en sandwich på groft brød til at tage med på tur. Der er rig mulighed for at gå tur langs stranden, sidde på kaffebar eller cykle en tur i skoven.

Prisen inkluderer 8 timers Yin yoga, overnatning og fuld forplejning – på nær drikkelse som ikke er det skønne Tisvildevand fra hanen. Samt og ikke mindst latter ad libitum og fri spørgeret til Kristine under middagene ( det kan være spørgsmål til kost, livsstil, sind og krop).

Program

Torsdag d. 28. juni 

Kl. 14 – ankomst og tildeling af værelser

Kl. 14.30 – Velkommen! og kaffe/the og hjemmebagt kage i Bedstemors Stue

Kl.16-18 – Eftermiddags Yin yoga i Salen (2 timer).

Kl.18.30 –  2 retters Pensionatmiddag i restauranten, drikkevarer for egen regning

Kl. 20.52 – Solnedgangsbænken, aftendukkert – fællestur

 

Fredag d. 29. juni 

Kl. 7.00 – Kogt vand med citron og himalaya salt nydes i stilhed i restauranten

Kl. 7.30 – 9.30 Morgen Yin yoga i Salen (2 timer)

Kl. 9.30-11.00 – Brunch

Kl. 11.-15.00 – på egen hånd: gåtur i skoven, på stranden, dase i haven, bytur…

Kl. 15-16 – Sunde eftermiddags snacks i baren

Kl. 16-18 – Eftermiddags Yin yoga i Salen (2 timer)

Kl. 18.30 Festmiddag 3 retter i Gårdhaven, drikkevarer for egen regning.

Kl. 20.51 – Solnedgangsbænken, aftendukkert – fællestur

Lørdag d. 30. juni    

Kl. 7.00 – Kogt vand med citron og himalaya salt nydes i stilhed i restauranten

Kl. 7.30 – 9.30 Morgen Yin yoga i Salen (2 timer)

Kl. 9.30-11.00 – Brunch

Kl. 11:00 Farvel og tak for denne gang

3500 kr.. pr person i dobbeltværelse /
3900 kr. pr person i enkeltværelse

375,–

pr. person

Pris

Vi har kun plads til ca. 20-22 personer i enten enkelt eller dobbeltværelser. Booking efter først-til-mølle princippet på info@kildegaard-tisvildeleje.dk

Sign up here

Stedet

Pension Kildegaard er et ældre og hyggeligt sted, hvor meget er som det altid har været. Vi har i alt 21 dobbeltværelser og 1 enkeltværelse i hovedbygningen og 2 dobbeltværelser på Høloftet. Værelserne på Kildegaard er små og hyggelige. Du opdager omgående, hvis du ved en fejltagelse er gået ind på et andet værelse end dit eget – næppe to værelser er ens.  Alle værelser har håndvask. Toiletter og bad findes på gangen – i bedste pensionatstil. Gå glad i bad på gangen. Der er badekåbe på værelset. Den er obligatorisk uniform, når man mødes om morgenen på gangen på vej til bad eller på vej til Tisvilde strand for at få en morgendukkert.

Bedstemors Stue og Bedstefars stue:

Bedstemors og bedstefars stuer er fælles og fungerer som dagligstuer. Her kan man slappe af. Læse dagens avis (vi holder Politiken), sin medbragte bog eller låne en fra vores reol. Der også mulighed for at spille spil. Vi har mange forsekellige man kan låne. I Bedstemors Stue er husets eneste fjernsyn som meget gerne må benyttes. Det er flertallet som bestemmer hvilken kanal der ses.

Udendørs areal:

Den store græsplæne og gårdhaven er til fri afbenyttelse. Her må man slappe af med en bog, spille fodbold, lege dåseskjul og spise sin mad. Vi har mange forskellige liggestole, havemøbler, havelegetøj og puder og tæpper. Alt er man velkommen til at låne så længe man bare  husker at stille det tilbage på plads. Husk at vise hensyn til dine medpensionærer. Højrøstet snak frabedes i Gårdhaven efter kl.22.00.

http://getgrounded.dk/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/basic_geolocalize-05.svg

Pension Kildegaard

Kildegårdsvej 5,

3220 Tisvildeleje

Din underviser

Kristine er Yin Yoga Champion lærer og assisterer Asiens førende Yin Yogalærer Victor Chng på hans yin yoga læreruddannelse i Singapore og Danmark, og som en af pionerene har Kristine undervist i Yin yoga siden 2011.

En livsglæde og omsorgsfuld personlighed med en naturlig evne til at få folk til at føle sig godt tilpas er kendetegnende for Kristine og hendes vej som yin yoga ekspert og menneske. Oplev den stille side af yoga, og hvordan dette kommer krop og sind til gode gennem hendes undervisning.

At have en daglig yin yoga praksis giver Kristine evnen til at være med sin selv og leve livet med en lethed uden at blive tynget af gamle følelser. At leve sin yoga betyder for Kristine, at hun oplever en helhed, en evne til at leve livet fuldt ud med de op og nedture livet byder på.