http://getgrounded.dk/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/basic_heart.svg

Om eventet

Yin yoga event

Læs mere
http://getgrounded.dk/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/basic_calendar.svg

Dato

18. Maj

Se program
http://getgrounded.dk/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/basic_geolocalize-05.svg

Sted

Vester Vejrupvej 1 6893 Hemmet

Læs mere
http://getgrounded.dk/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/ecommerce_ticket.svg

Billetter/Tilmelding

Billetter fra 375 kr.

Tilmelding

Yin Yoga luksus

Jeg har ikke kun yoga på hjertet. Yoga er i mit hjerte. Yoga er mit liv. Jeg lever med Yoga i min krop, i mit hjerte og i mit liv i dag. Sådan har det været siden 2010, hvor jeg deltog på min første Yogalærer uddannelse i Danmark. Siden da er det blevet til mange flere. Jeg husker tydeligt på et kursus med Dr.McCall svarede på hans spørgsmål om hvorfor jeg ville undervise yoga. ”Fordi ingen fortjener at have ondt” var mit klare svar og det har jeg efterlevet siden.

15-17 år med kronisk hovedpine, nakke og lændesmerter, fordøjelsesproblemer, ind og ud af stress, depression og angst var det mit møde med Yin yoga stilen der bragte mig ind i livet igen så jeg kunne løbe og ro kajak, sove og skide, grine og elske mandag til søndag 24/7. Når der er den slags ressourcer i overskud til at dele ud af er der også styrke og vilje til at takle et liv med døden i livet.

Yin yoga har givet mig min medfødte intuition, sensitivitet og robusthed tilbage. Der er ingen mirakler. Det er som med enhver præstation vi ønsker at være gode til om det er gennemførelse af en Ironman, have fitnesscentrets hårdeste 6pack, få en Michelin stjerne, danse ballet på Det Kgl Teater, kræver det disciplin, vedholdenhed og træning flere gange om ugen. Ja det kræver en praksis. Sløser jeg med min praksis kommer jeg i minus og det kan påvirke min søvn så jeg vågner om natten, jeg kan mærke angsten lure for at gå ud og min mave går i stå. I dag kan jeg tage det i opløbet. I dag er min praksis så forankret, at der skal mindre tid på måtten til at finde styrke og modet frem.

Det er den pakke du får når du deltager på denne unikke og første af sin slags 2.5 timers Yin yoga workshop i Yinyoga Vest’s helt egen fine Yogasal. Du får en introduktion til Yinpower, Chi og dets nødvendighed for at ilt og blod kan cirkulere i kroppen og forbinde krop og sind så du kan rumme dig selv og livet uden at miste fodfæste.

Min erfaring er at der skal praksis til og ik’ så meget tale, så derfor får du 2½ times intensiv Yin yoga denne fredag.

Få pladser og først til mølle.
send Yin yoga Vest’s Gitte Berthelsen en SMs om deltagelse
på +45 2254 4711

Når Gittes beskæftigelse er sendt og din betaling er gået igennem har du sikret dig en af de 14 pladser.

400 kr er prisen

Program


Yin Yoga praksis til dit hjerte

KL. 16.30-19.00

 

 

 

 

Pris

400,-

pr. person

Pris

400 kr.

Tilmelding

Få pladser og først til mølle.
send Yin yoga Vest’s Gitte Berthelsen en SMs om deltagelse
på +45 2254 4711

Når Gittes beskæftigelse er sendt og din betaling er gået igennem har du sikret dig en af de 14 pladser.

Stedet

http://getgrounded.dk/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/basic_geolocalize-05.svg

Yin Yoga Vest

Vester Vejrupvej 1

6893 Hemmet

Din underviser

Dronningen af Yin Yoga bliver hun kaldt – og det er der en god grund til.

Med en fortid som HR konsulent fra forsvaret til ingeniør branchen til Projektleder i den vestjyske turistbranche, førte vejen til to år i Filippinerne og 2000 yogauddannelses timer senere, hvoraf de 1400 er ren yin yoga og seks års undervisningserfaring i yin er Kristine i dag en af landets førende som specialist i yin yoga. hun har arbejdet med terapeuter og læger uddannet indenfor både den vestlige og kinesiske medicin, og med hendes konstante søgen og læring om Yin og Yang kommer du ikke forgæves her.

 

Kristine er en af pionererne i Yin yoga her i landet og har valgt at specialisere sig i Yin yoga. Hun underviser i dag faste hold for både begyndere og andre yin lærere hos Yogacentralen på Frederiksberg, online hos Yogavivo og på sine mange fantastiske ferie-treats rundt i verden.

 

Kristine er kendt for sin humor, livsglæde og omsorgsfulde personlighed og med hendes naturlige evne til at få folk til at føle sig godt tilpas er vi stolte over at kunne præsentere dig for Kristine og hendes vej som yin yoga ekspert og menneske. Oplev den stille side af yoga, og hvordan dette kommer krop og sind til gode gennem hendes undervisning. – Hvis du tør!