http://getgrounded.dk/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/basic_heart.svg

Om eventet

Yin yoga event

Læs mere
http://getgrounded.dk/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/basic_calendar.svg

Dato

20.Maj

Se program
http://getgrounded.dk/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/basic_geolocalize-05.svg

Sted

Hvide Sande skole Skolevej 2
Læs mere
http://getgrounded.dk/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/ecommerce_ticket.svg

Tilmelding

250 kr.

Tilmelding

Yin Yoga luksus

Så er nu kære Vestjyde; kom hen, op eller ned om Hvide Sande og oplev hvad det der Yin yoga kan for dig der dyrker en hulens masse sport, er stiv som et bræt, har kroniske smerter, slidt endnu en sofa i bund eller bare rigtig godt kan lide at have en grundlæggende følelse af at kroppen er i live og kan nyde livet sammen med dig der hvor du er.

15-17 år med kronisk hovedpine, nakke og lændesmerter, fordøjelsesproblemer, ind og ud af stress, depression og angst var det mit møde med Yin yoga stilen der bragte mig ind i livet igen så jeg kunne løbe og ro kajak, sove og skide, grine og elske mandag til søndag 24/7. Når der er den slags ressourcer i overskud til at dele ud af er der også styrke og vilje til at takle et liv med døden i livet.

Min erfaring er at der skal praksis til og ik’ så meget tale, så derfor får du 2 times intensiv Yin yoga denne søndag.

Program


Yin Yoga praksis

KL. 10-12.00 

 

 

 

 

Pris

250,-

pr. person

Pris

250 kr.

Tilmelding

først til mølle send Gitte Berthelsen en sms om deltagelse på +452254 4711
250 kr er prisen – mobilpay og skriv “Yin Hvide Sande”

Husk dit grej; måtte, tæppe og to blokke. Nå det har du ik’ lige liggende så lad mig det vide så vi kan fylde Ikea posen ? vi kan hjælpe med blokke og måtter.

250 kr er prisen “Yin Hvide Sande”

Stedet

http://getgrounded.dk/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/basic_geolocalize-05.svg

Hvide Sande skole

Skolevej 2

Din underviser

Dronningen af Yin Yoga bliver hun kaldt – og det er der en god grund til.

Med en fortid som HR konsulent fra forsvaret til ingeniør branchen til Projektleder i den vestjyske turistbranche, førte vejen til to år i Filippinerne og 2000 yogauddannelses timer senere, hvoraf de 1400 er ren yin yoga og seks års undervisningserfaring i yin er Kristine i dag en af landets førende som specialist i yin yoga. hun har arbejdet med terapeuter og læger uddannet indenfor både den vestlige og kinesiske medicin, og med hendes konstante søgen og læring om Yin og Yang kommer du ikke forgæves her.

 

Kristine er en af pionererne i Yin yoga her i landet og har valgt at specialisere sig i Yin yoga. Hun underviser i dag faste hold for både begyndere og andre yin lærere hos Yogacentralen på Frederiksberg, online hos Yogavivo og på sine mange fantastiske ferie-treats rundt i verden.

 

Kristine er kendt for sin humor, livsglæde og omsorgsfulde personlighed og med hendes naturlige evne til at få folk til at føle sig godt tilpas er vi stolte over at kunne præsentere dig for Kristine og hendes vej som yin yoga ekspert og menneske. Oplev den stille side af yoga, og hvordan dette kommer krop og sind til gode gennem hendes undervisning. – Hvis du tør!