http://getgrounded.dk/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/basic_heart.svg

Om eventen

Yin yoga & Gourmet

Læs mere
http://getgrounded.dk/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/basic_calendar.svg

Dato

29. marts – 30. marts

Se program
http://getgrounded.dk/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/basic_geolocalize-05.svg

Sted

Gl. Brydegaard
Helnæsvej 4, 5683 Hårby

Læs mere
http://getgrounded.dk/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/ecommerce_ticket.svg

Billetter/Tilmelding

Billetter fra 2550 kr. – 2950 kr.

Tilmelding

Yin Yoga luksus

Din weekend her kan blive et startskud til et sundere liv, uden at du behøver at sige farvel til nogen af de gode ting i livet du holder så meget af.

Er du begynder til Yin Yoga vil du få en helt ny oplevelse af hvad Yoga er, hvad det vil sige at kunne mærke din krop ud i hvert enkelt led og hvad det vil sige når krop og mindfulness forenes uden du skal tænke så meget og før du når at kede dig.

Kender du allerede til yin og har været med før, så kom med fo rat komme dybere og videre med din praksis. Kristine er en af de meget få Yin Yoga lærere i landet som har over 1300 timer i ren Yin Yoga og med hendes konstante søgen og læring om Yin og forståelsen af Kinesisk filosofi kommer du ikke forgæves når
Kristine starter lørdagen med en introduktion til weekendens Yin og principperne i yin, inden hun fortsætter med at guide dig igennem sekvenser der styrker og balancere din fordøjelse, detox og nattesøvn.

Vi byder alle velkommen til en skøn weekend for både krop og sjæl.

De der deltog på sidste yogaweekend i november 2017 skal vide, at der vil indgå nye øvelser og variationer på de øvelser I prøvede sidst.

Vi starter kl 10 Skærtorsdag med introduktion til Yin yoga og den naturs principper til hvordan dette kan overføres fra måtten til livets hverdag.
Frokost og gåtur i det naturskønne syd Fyn som du lyster.
eftermiddags Yin yoga inden en lækker velsmagende middag

Langfredag morgen kl 0715 i stilhed er der mulighed for at få inspiration til en let og ny vane inden vi 0730 indtager måtten med mere Yin yoga til at vække kroppen.
Efterfølgende check ud og en overdådig brunch, en gåtur eller slæg dig i de skønne Hay sofaer som Kristine er vild med (det skal måske lige siges hun ikke har en sofa derhjemme). Vi runder af med en 2 timers praksis så du er rustet til resten af påskens fortræffeligheder.

Alt kost er naturligvis så plantebaseret som muligt inspireret af Kristines forståelse af hvorledes vi kan leve sundere og bedre her i Danmark med kig på TCM (traditionel chinese medicin) uden vi behøver fragte en masse råvarer hertil fra Asien.

Der er enkeltværelse til alle så du skal bare vælge om det er med delt bad/toilet eller eget bad/toilet. se mere under booking og på getgrounded.dk

Program


Skærtorsdag 29. Marts

10-1230: Yin Yoga Praksis og læring

1230-1330: Frokost

1330-1600: Gåtur og hygge

16-1830: Praksis og læring

19-21: Middag og hygge

 

Langfredag 30. Marts

0730-0930: Yin Yoga Praksis

0930-11: Brunch

11-1230: Gåtur og hygge

1230-1430: Yin Yoga Praksis og læring

 

Pris

2550 – 2950,-

pr. person

Pris

Enkeltvær. med eget bad/toilet
DKK 2550,00
Enkeltvær. med eget bad/toilet
DKK 2950,00

Tilmelding

Sign up here

Stedet

Et hotelopholdGl. Brydegaard – Sydvestfyn er med garanti anderledes end alt andet, du har prøvet før…

Har du først oplevet naturen hernede, så ved du hvad vi taler om.

Vi har – alt andet lige – en næsten uretfærdig fordel (fremfor mange andre steder) i den berigende natur, som omgiver os herude på vestfyn.
Både lige udenfor vores vinduer… og så langt øjet rækker til spadsere-, løbe- og cykleture. Uanset årstid, kan du finde ro og inspiration i skov, på marker og ved strand.

Hos os er et måltid altid en særlig oplevelse. I restauranten laver kokkene maden helt fra bunden

At se gæsternes reaktion på vores kvalitet i køkkenet, er i al beskedenhed en passion, som vi dyrker og er stolte af.

Måden vi driver hotel på er anderledes, og den er inspireret af vores egne rejser til mangfoldige og forskelligartede lande.

 

Vi har for eksempel bevidst valgt, ikke at have daglig roomservice. Det betyder at – så længe du er gæst på Gl. Brydegaard, så er værelset helt dit eget (og du bliver med garanti ikke forstyrret).

Hvis der er behov for rene håndklæder eller lignende, giver du blot besked i receptionen, så skifter vi omgående.

http://getgrounded.dk/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/basic_geolocalize-05.svg

Gammel Brydegård
Helnæsvej 4,
5683 Hårby

Din underviser

Dronningen af Yin Yoga bliver hun kaldt – og det er der en god grund til.

Med en fortid som HR konsulent fra forsvaret til ingeniør branchen til Projektleder i den vestjyske turistbranche, førte vejen til to år i Filippinerne og 2000 yogauddannelses timer senere, hvoraf de 1400 er ren yin yoga og seks års undervisningserfaring i yin er Kristine i dag en af landets førende som specialist i yin yoga. hun har arbejdet med terapeuter og læger uddannet indenfor både den vestlige og kinesiske medicin, og med hendes konstante søgen og læring om Yin og Yang kommer du ikke forgæves her.

 

Kristine er en af pionererne i Yin yoga her i landet og har valgt at specialisere sig i Yin yoga. Hun underviser i dag faste hold for både begyndere og andre yin lærere hos Yogacentralen på Frederiksberg, online hos Yogavivo og på sine mange fantastiske ferie-treats rundt i verden.

 

Kristine er kendt for sin humor, livsglæde og omsorgsfulde personlighed og med hendes naturlige evne til at få folk til at føle sig godt tilpas er vi stolte over at kunne præsentere dig for Kristine og hendes vej som yin yoga ekspert og menneske. Oplev den stille side af yoga, og hvordan dette kommer krop og sind til gode gennem hendes undervisning. – Hvis du tør!